Jeftini letovi za Dubai

Prevoznik
  • Više opcija

Osnovne informacije Dubai

Rezervišite avionsku kartu za Dubai i bez obzira da li se uputite u hotel sa sedam zvezdica, do mora sa belim peskom, na najviši vidikovac ili samo za suncem tokom cele godine, budite sigurni da ćete iz ovog grada otići sa osmehom na licu.

Najjeftinije avionske karte

Dubai je samo superlativ. Najviša zgrada na svetu, najskuplji hotel, najveća poslastičarnica, policija u automobilima marke lamborgini, klimatizovane autobuske stanice, automat za zlato. Najeftinija karta za Dubai omogućava vam da vidite ovaj nezamisliv arapski dragulj.

Važni kontakti

Važni telefonski brojevi: policija 999, hitna pomoć 998, vatrogasci 997, Zdravstvo je u UAE na viskom nivou, ali ne postoje nikakvi sporazumi o besplatnom pružanju medicinske pomoći, zato preporučujemo da se uvek putuje sa putničkim osiguranjem. Ambasada Republike Srbije je u Abu Dabiju na adresi Mushref area, sector W31, Al Rafee Street Villa number 6, tel. +971 2 447 6 444.

avionske karte

Iako je Dubai glavni grad jednog od emirata, ne morate da se plašite da ćete morati da se pokrijete, naprotiv, možete da uživate u odmoru i da se zabavite baš kao u Evropi, zahvaljujući mnogim klubovima, barovima i diskotekama. Avionska karta za Dubai pruža zaista izvanredno iskustvo.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom