Jeftini letovi za Antaliju

Prevoznik
  • Više opcija

Osnovne informacije Antalija

U Antaliji možete videti istorijske spomenike, ali i zanimljive moderne građevine sa tržnim centrima. Sve usluge su na visokom nivou, a stanovnici grada su gostoljubivi i nasmejani. Antalija je na trećem mestu u svetu po turistčkoj posećenosti, ima i zašto…

Najjeftinije avionske karte

Kupite najjeftiniju avionsku kartu za Antaliju, obiđite lepote ovog grada i opustite se na obalama Sredozemnog mora. U nacionalnim parkovima širom grada možete posmatrati gotovo netaknutu prirodu. U Kesiku se možete diviti Hadrijanovoj kapiji ili džamiji Yivli Minare.

Važni kontakti

Važni telefonski brojevi mogu biti korisni u Turskoj. Policija 155, prva pomoć́ 112, vatrogasci 110, gradska policija 156. Ambasada Republike Srbije je u Ankari na adresi: Yazanlar Sokak , G.O.P., tel. + 90312/426 02 36, + 90312/426 24 32.

avionske karte

Antalija, turski grad na obali Sredozemnog mora, ima više od jednog miliona stanovnika. Kupite jeftine avionske karte za Antaliju, koja je osnovana još u 2. veku pre naše ere. Ovo turističko letovalište je najposećenije na celoj turskoj rivijeri.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom