Jeftini letovi za Mančester

Prevoznik
  • Više opcija

Osnovne informacije Mančester

Arhitektura u gradu je veoma raznolika, avionska karta za Mančester se isplati. Zgrade iz viktorijanske ere, kao i razne moderne zgrade, mogu se sresti na svakom ćošku. Posetite katedralu, univerzitet ili se uputite, najmodernijim javnim prevozom, do Kineske četvrti.

Najjeftinije avionske karte

Otputujte u Mančester, zahvaljujući jeftinoj avionskoj karti i otkrijte Englesku. Istorijski grad mladog duha. Centar umetnosti, muzike, muzeja, ali i medijske industrije. Samo središte Mančestera ima oko pola miliona stanovnika, sa okolinom oko dva i po miliona.

Važni kontakti

Vatrogasci, policija, hitna pomoć, obalna straža su dostupni na telefonu broj 999. Treba voditi računa da lekove i stomatološke usluge pacijenti plaćaju sami, zato preporučujemo da ugovorite putničko osiguranje. Ambasada Republike Srbije je u Londonu na adresi 28 Belgrave Square London SW1X 8QB, tel. + 44 207 235 9049

avionske karte

Ako kupite najjeftiniju avionsku kartu za Mančester, možete ušteđeni novac potošiti na primer za karte za fudbal – Manchester City ili Manchester United. Stadioni oba kluba su u ovom gradu. Gde drugo da se ode na fudbalsku utakmicu, čak i ako niste ljubitelj, ako ne u Mančesteru.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom