Jeftini letovi Španija

Prevoznik
  • Više opcija

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom

Osnovne informacije Španija

Najčešće destinacije su glavni grad Madrid i glavni grad Katalonije Barcelona, koji je jedan od najpopularnijih španskih gradova, do koga se može stići za oko dva sata. Avionske karte za Španiju mogu se kupiti po vrlo povoljnim cenama.

Najjeftinije avionske karte

Tražite jeftine avionske karte za destinaciju Španija? Najjeftinije ćete dobiti ako ih kupite bar tri meseca pre polaska. Avionske karte možete rezervisati i kupiti online, telefonom ili tabletom. Interesuju vas akcijske ponude avionskih karata? Prijavite se na e-mail da biste dobijali aktualne informacije.

Važni kontakti

Univerzalni telefonski broj za policiju, zdravstvenu službu, vatrogasce i ostale hitne službe 112. Funkcionalan je 24 časa dnevno u toku cele godine. Ambasada Republike Srbije je u Madridu na adresi mc/Velazquez 3, Piso 2, tel. +3491 / 563-50-45, +3491 / 563-50-46,+3491 / 564-22-50.

avionske karte

Jeftine avionske karte za Španiju možete da naručite pomoću priloženog obrasca. Takođe možemo da vam obezbedimo hotel, putničko osiguranje i iznajmljivanje automobila. Kada budete u Španiji, probajte raznovrsnu lokalnu kuhinju – miriše na more i povrće.