Jeftini letovi za Malagu

Prevoznik
  • Više opcija

Osnovne informacije Malaga

Velegrad Malaga na jugu Španije ima veoma prijatnu klimu i samim tim je veoma atraktivno turističko odredište. Najjeftinija avionska karta za Malagu vodi vas do rodnog mesta Pabla Pikasa. Malaga je poznata po kulinarskim delicijama i odličnim vinima.

Najjeftinije avionske karte

Među najzanimljivije znamenitosti Malage ubrajamo arenu bikova, gde se još uvek održavaju tradicionalne koride. Mirnije destinacije su muzej sa zbirkama radova Pabla Pikasa i maurska tvrđava Alcazaba. Avionska karta za Malagu je ulaz u ovu kulturnu metropolu.

Važni kontakti

Univerzalni telefonski broj za policiju, zdravstvenu službu, vatrogasce i ostale hitne službe 112. Funkcionalan je 24 časa dnevno u toku cele godine. Ambasada Republike Srbije je u Madridu na adresi mc/Velazquez 3, Piso 2, tel. +3491 / 563-50-45, +3491 / 563-50-46,+3491 / 564-22-50.

avionske karte

Ako ne želite da kupite turu koju organizuje turistička agencija, ali želite da se opustite na španskim plažama, preporučujemo vam da rezervišete jeftine avionske karte za Malagu. Rado ćemo vam pomoći sa putničkim osiguranjem, iznajmljivanjem automobila ili smeštajem.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom