Jeftini letovi za Los Anđelos

Prevoznik
  • Više opcija

Osnovne informacije Los Andjeles

Avionska karta za Los Anđelos je ulaznica za tipični američki grad prepun nebodera, moderne arhitekture, autoputeva sa osam traka i razuzdanog noćnog života. Pored karte, pružamo i smeštaj u gradu, putničko osiguranje i iznajmljivanje automobila.

Najjeftinije avionske karte

Drugi najnaseljeniji grad u SAD privlači nezamenljivom atmosferom pulsirajuće metropole. Najjeftinija avionska karta za Los Anđelos je prilika da svojim očima vidite ne samo iznenađujuće arhitektonske dragulje i modernu umetnost u galerijama, već i nezavisno stvaralaštvo.

Važni kontakti

Pozovite 911 ako vam je potrebna policija, hitne službe ili vatrogasci. Broj je jedinstven širom Sjedinjenih Država. Ambasadu Republike Srbije možete naći u Vašingtonu na adresi 2233 Viskonsin Avenue, N.W. Suite 410, tel. +1 202/ 332 0333.

avionske karte

Letite za Los Anđeles? Sa presedanjem putovanje traje oko 15 sati ili duže. Ali dug let se isplati. Los Anđeles je drugačiji grad od Njujorka, videćete i sami te razlike. Preporučujemo da karte kupujete na vreme, a ako želite povoljnu cenu – izbegavajte praznike.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom