Jeftini letovi za Njujork

Prevoznik
  • Više opcija

Avionske karte Prag – Njujork za akcijsku cenu od 0

Cene letova sa obližnjih aerodroma:

Izaberite datum leta

Prag - Njujork
Cestovní třídaEconomyBusiness

 

Mapa cena
Regularna cenaAkcijska ponudaNajjeftinije avionske karte

Osnovne informacije Njujork

Avionske karte za Njujork su hit među putnicima. Njujork, to je Velika Jabuka, Kip slobode, Empire State Building, ali i pozorišta, bioskopi i tipični restorani. Njujork je jedan od najvećih gradova na svetu.

Najjeftinije avionske karte

U Njujorku živi preko 8 miliona ljudi, ali šire gradsko područje ima stanovnika kao dve Češke Republike. Kada kupujete avionske karte za Njujork, unapred pogledajte na koji aerodrom slećete. Iz Evrope najverovatnije na JFK ili Newark.

Važni kontakti

Pozovite 911 ako vam je potrebna policija, hitne službe ili vatrogasci. Broj je jedinstven širom Sjedinjenih Država. Ambasadu Republike Srbije možete naći u Vašingtonu na adresi 2233 Viskonsin Avenue, N.W. Suite 410, tel. +1 202/ 332 0333.

Prevoz sa aerodroma

Aerodrom JFK usluži godišnje najviše putnika. Nalazi se u jugoistočnom delu Njujorka, u Kvinsu, 19 kilometara od Donjeg Menhetna. Do JFK leti više od 40 avio-kompanija, ima osam terminala.

avionske karte

Preporučujemo da avionske karte za Njujork rezervišete na vreme. Iako se Njujork smatra tipičnim američkim gradom, razlikuje se po mnogo čemu od ostalih. Izuzetno je dinamičan i ima bogatu istoriju. U Njujorku postoje tri velika aerodroma, koji su veoma frekventni.

Rezervišite avionske karte do obližnjih gradova

Najbliži gradovi sa avionskim prevozom